Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els sis equips que ha rebutjat Marcelino García Toral

Per Blanquinegres · 19 Octubre, 2022

Inclòs en la terna de possibles candidats per al títol, el Mundial marcarà el futur de la banqueta d’Espanya. El combinat nacional, dirigit actualment per l’asturià Luis Enrique, encara no ha definit el que serà el seu tècnic a la conclusió de la cita de Catar, la qual cosa està generant una infinitat d’especulacions sobre este tema.

I mentre l’actual seleccionador encara no ha decidit si seguirà o no al capdavant de l’equip, altres tècnics esperen una possibilitat. Entre estos es troba Marcelino García Toral (57 anys), que fins i tot ha rebutjat les ofertes de sis equips a l’espera de poder fer-se càrrec de la selecció espanyola.

Així ho ha assenyalat el periodista Pedro Morata en Gol, on va apuntar que entre les esquadres que han cridat a la porta es troben Brighton, el Nottingham Forest i el Wolverhampton a Anglaterra, així com Sevilla i Elx al nostre país

A més, ha concretat que va ser Jorge Mendes qui va cridat al seu agent (Eugenio Botas) per a oferir-li el càrrec com a entrenador. Per altre costat, Marcelino va rebutjar la proposta de Sevilla degut a que la plantilla no s’acaba d’ajustar al seu esquema de joc. Marcelino no vol precipitar-se i agafar una plantilla que no estiga preparada per a la seua idea de futbol.

El seu passat com a entrenador del València

Marcelino García Toral ha tornat a parlar sobre la seua eixida del València i de com era la seua relació amb la directiva de Meriton Holdings. El tècnic basc ha parlat en el Daily Mail i en The Guardian. Cal recordar que, ara mateix, Marcelino no està entrenant a cap equip des de la seua marxa de l’Athletic Club de Bilbao.

Les declaracions de Marcelino

“Tot anava bé, però tens un propietari que pot destruir, i va destruir un equip en un temps rècord mundial. No tenia sentit destruir eixe projecte. Els jugadors volen guanyar i estaven contents amb la forma en què estaven les coses i se sentien assegurances d’enfrontar-se a qualsevol”.

Sent molta gratitud cap a eixos jugadors que em van fer campió de Copa. No sé si li agrada el futbol. Hi havia reunions en les quals deien una cosa i després els veig cara a cara, havent viatjat 30 hores, i és tot el contrari”.

“Tot em fa pensar que això és el que era. Un club com el València hauria d’intentar guanyar totes les competicions en les quals participa“.

“Actuem com haguera volgut l’afició valencianista i com exigeix la història d’un club tan gran. La directiva ens va dir que intentàrem no guanyar la Copa del Rei, que no jugaren els millors jugadors, però prenem una decisió diferent“.