Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Els requisits de Lim a Murthy per a presidir el València

Per Gerard Gálvez · 03 Juny, 2021

En 2017, Anil Murthy aterrava a València. Un diplomàtic pròxim a Peter Lim, màxim accionista del club, arribava a la ciutat per a ser el nou president del club. Lay Hoon abandonava el seu lloc després de tres anys en el càrrec i arribava Anil Murthy.

En el dia d’ahir, Anil Murthy realitzà una conferència a Singapur on va explicar la seua arribada a València, el seu pas pel club i moltes coses més relacionades amb la seua visió sobre el món del futbol.

Les condicions de Lim a Murthy

Segons va explicar el mateix president del València, Peter Lim li va posar dos requisits a Anil Murthy per a la seua arribada com a president del València. Aquests requisits eren que li agradara el futbol i que aprenguera espanyol amb rapidesa.

Una vegada acceptades aquestes “normes”, la història de Anil i el València va començar. Amb el pas del temps, Murthy ha anat fent gestos que no s’oblidaran mai entre l’afició. Que li agrade el futbol i que haja aprés ràpid espanyol ha provocat totes aquestes situacions durant aquestos anys.

Manar callar a Mestalla

El 5 de maig de 2019, durant un partit entre el València i l’Alavés, el president del València, des de la llotja, va manar callar a l’afició a Mestalla. En la segona meitat es va produir una apagada a Mestalla, la qual va aprofitar el públic per a dirigir-se cap a la propietat i mostrar el seu enuig cap a la gestió de Meriton i el paper del president. Anil no es va aguantar i va manar callar al públic. Més tard es va justificar a Twitter dient que l’important era el que succeïa en el camp.

Fotos de Whatsapp d’Anil Murthy

Després d’aquest desafortunat gest, Anil Murthy no va parar i va prosseguir amb la seua particular guerra amb el valencianisme. El president del València tenia memes que feia l’afició en xarxes com a fotos de perfil de Whatsapp. Anil, pintat de Simpson, amb Mestalla sobrenomenat com ‘Badulake’ o una foto del propi Anil assassinant un pastís amb l’escut del València. Gestos molt lletjos que demostraven el poc afecte del president cap al club i la seua gent, deixant una mala imatge del club a nivell internacional.

Destruir la M&M

Ajudat, des de dalt, per Peter Lim, Anil Murthy va ser un dels principals protagonistes en la destrucció del projecte del València amb Marcelino i Mateu Alemany. Amb enveja, perquè tots els elogis dels èxits del club se’ls emportava la ‘doble M’, Anil es va encarregar de dinamitar un projecte que havia portat al València a guanyar un títol i a competir a Europa. Un altre gest d’egoisme.

Mentides durant la COVID-19

Anil Murthy va assegurar als jugadors que no tindrien problemes amb els salaris a causa de la pandèmia i que la rebaixa dels mateixos era per a evitar acomiadar a treballadors del club. No obstant això, els jugadors van rebre la notícia que no podrien cobrar perquè el club no tenia diners líquids i, a més, el club va acomiadar a empleats del club. Per tant, Anil Murthy havia tornat a enganyar els jugadors.

Planificació del 2021

Anil Murthy continua sent el protagonista de l’actualitat social i esportiva del club. Per venjança personal, el president del València es va encarregar de traure de l’equip a tots aquells jugadors que no estaven d’acord amb la seua manera de gestionar. Donava igual el preu, Murthy els volia que fora. És per això que jugadors com a Parejo o Coquelin van abandonar el club pràcticament gratis. Mentres que el València va acabar 13è, els altres jugadors (Parejo, Coquelin, Kondogbia, Ferran) han acabat la temporada amb títols.