Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els horaris dels quarts de final del Mundial de Qatar

Per Alex Alfaro · 07 Desembre, 2022

El Mundial de Qatar avança sense la Selecció espanyola i arriba als moments més importants. En els quarts de final només hi ha seleccions d’alt nivell i que qualsevol d’elles podria guanyar el Mundial. Alguna d’elles pel nivell alt que han demostrat en estes primeres eliminatòries, unes altres per ser autèntiques sorpreses com el Marroc, i altres per la qualitat que tenen i la superioritat irresistible com és el cas del Brasil.

En joc estan unes semifinals i el primer partit serà el Croàcia – Brasil divendres que ve a les 16.00. La Brasil de Neymar contra la Croàcia de Modric. Eixa mateix dia a les 20.00 és torn per a un altre dels grans partits d’estos quarts de final. Messi es juga la il·lusió d’un país com l’Argentina que va celebrar i de quina manera la classificació a esta ronda del campionat. Davant tindran a Holanda, que està fent relamente les coses bé i malgrat no ser una de les favorites, no seria una sorpresa que acabara alçant el trofeu.

En l’altre costat del quadre tenim a la selecció que va enviar a Espanya a casa. El Marroc busca continuar el somni i eliminar a una altra selecció gran com és la Portugal de Cristiano Ronaldo. Serà el dissabte a les 16.00, i seria el partit que hauria disputat Espanya. Eixe mateix dia a les 20.00 arriba el vertader plat fort de la ronda. Anglaterra vs França en un partit que podria ser perfectament la final del campionat, però que per qüestió de l’atzar es veuen les cares en els quarts.