La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els clubs interessats en el fitxatge de Gonçalo Guedes
,

Els clubs interessats en el fitxatge de Gonçalo Guedes

COMPARTIR

Gonçalo Guedes és el futbolista més cotitzat en el mercat del València CF. El club de la Capital del Túria necessita vendre i sap que el portugués és una eixida obligatòria per a poder quadrar el pressupost i no presentar pèrdues a l’exercici econòmic. 

La Roma és l’opció principal

Ara mateix, el València s’esperava que arribaran més ofertes per Gonçalo Guedes a estes altures de mercat. No obstant això, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, hi ha diversos equips interessats en la contractació del davanter valencianista. El club que està fent més força per a aconseguir a Guedes és la Roma de José Mourinho. 

Tal com va informar ahir Héctor Gómez, Mendes ha viatjat fins a Milà per a tractar de desembossar la negociació per la venda de Guedes a la Roma. El representant portugués es va reunir amb Tiago Pinto, actual director esportiu de la Roma.

La idea de la Roma és una oferta de vint milions d’euros més algun futbolista, el qual podria ser Carles Pérez. No obstant això, el València necessita diners per a poder tancar l’exercici, i Peter Lim ha demanat que la Roma puge la seua oferta monetària, perquè de moment no és ni molt menys suficient. Per este motiu, tot fa indicar que l’operació no es tancarà per eixes quantitats i que la Roma haurà de fer un esforç econòmic. 

La Premier League, pendent de Guedes

No obstant això, la Roma no és l’únic equip que podria preparar una oferta per Gonçalo Guedes per a tractar de fitxar-lo. En Anglaterra també hi ha dos equips interessats en ell. Segons ha afegit Hèctor Gómez, estos dos equips són el Leeds United i el Wolverhampton.

A la Premier League hi ha més ingressos i els clubs tenen més capacitat econòmica per a fitxar. Per este motiu, Peter Lim podria estar esperant una oferta de major magnitud des de la lliga anglesa. Pel que respecta al Leeds United, l’equip en el qual juga Rodrigo Moreno es va salvar en l’última jornada de lliga. Este any, tot fa indicar que eixirà la seua estrela, Raphinha. Per esta raó, Gonçalo Guedes és una bona opció com a substitut del brasiler. Però de moment, tot queda en interés i no ha arribat cap oferta.