Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

Els capitans de la selecció es prununcien respecte a Rubiales: “és inacceptable”

Per Joan Marc García · 04 Septembre, 2023

En una roda de premsa sorpresa, els jugadors internacionals de la selecció espanyola, han llegit un comunicat en què se situen contra Luis Rubiales i els seus comportaments.

Els quatre capitans de la selecció espanyola, Álvaro Morata, Rodri, Azpilicueta i Marco Asensio han parlat davant la premsa a Las Rozas, acompanyats pels seus companys. Els jugadors van voler manifestar-se i criticar amb duresa el president ja suspès, Luis Rubiales.

El comunicat dels futbolistes de la selecció

-En primer lloc, volem traslladar, una vegada més, el nostre orgull i la nostra més sincera felicitació a la selecció femenina pel títol de campiones del Món a Sydney. Un fet històric carregat de significat que marcarà un abans i un després en el futbol femení espanyol, inspirant moltíssimes dones amb un triomf de valor incalculable. Per això, volem lamentar i expressar la nostra solidaritat amb les jugadores que han vist ocultat el seu èxit.

-Volem rebutjar allò que considerem uns comportaments inacceptables per part del senyor Rubiales, que no ha estat a l’altura de la institució que representa.

-Ens situem de manera ferma i clara del costat dels valors que representa lʻesport. El futbol espanyol ha de ser motor de respecte, inspiració, inclusió i diversitat i ha de donar exemple amb les conductes tant dins com fora del camp.

-Des de hui, afrontem una concentració decisiva per al futur del futbol espanyol al nostre camí per a la classificació de l’Euro2024 amb dos partits davant de Geòrgia i Xipre. Ens agradaria que a partir d’ara ens pugam centrar en qüestions esportives davant de la rellevància dels reptes que tenim per davant.