La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Vila-real també s’interessa en Carles Pérez
,

El Vila-real també s’interessa en Carles Pérez

COMPARTIR

Ja no és una notícia que el Vila-real s’interesse a posteriori en un objectiu del València. Malauradament, ara mateix l’equip groguet té més capacitat econòmica i millor projecte esportiu que el club che, per tant, sap que si pregunta per un futbolista que està en l’òrbita de la secretaria tècnica blanquinegra el més probable és que el firme.

Dybala a la Roma

Segons FootballNews24, ha tornat a passar amb Carles Pérez, ja que a l’interés del València per l’extrem de la Roma s’ha sumat el del Vila-real. L’espanyol sap que no tindrà quasi minuts, ja que esta temporada no ha sigut un habitual amb José Mourinho, però és que el fitxatge de Dybala ja acaba de deixar-lo sense opcions de jugar.

6 milions

Així, el mateix futbolista pensa que el millor per a totes les parts és una eixida, i tot apunta que serà a la Comunitat Valenciana. La xifra que demanen per Carles Pérez són 6 milions d’euros, molt assumibles per al Vila-real i veurem per al València, que de moment tan sols ha realitzat una incorporació i sense pagar res.

Tres extrems més

La necessitat a l’equip de Gattuso de fitxar extrems és real. Amb les baixes de Cheryshev, Helder Costa, Jason… la plantilla s’ha quedat sense futbolistes de banda. Si a açò li sumem que el tècnic italià vol a Yunus pel centre del camp, el resultat és que el València ha d’incorporar com a mínim tres extrems més.