La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF vol renovar fins a quatre jugadors
,

El VCF vol renovar fins a quatre jugadors

COMPARTIR

728-90

El València CF té el pla clar, per això, César Sánchez i Albert Celades ja treballen per a acordar renovacions amb l’objectiu de crear un equip que torne a donar alegries als seus aficionats.

Segons ha informat Cadena COPE, el conjunt de Mestalla vol revisar tots aquells contractes els quals es consideren importants. Es tracta de José Luis Gayà, Gabriel Paulista, Francis Coquelin i Daniel Wass. Tots ells estan implicats al 100% amb l’equip.

El lateral de Pedreguer està a punt de complir els 25 anys i és un dels capitans de l’equip. Gayà ha rebutjat en els últims temps ofertes milionàries d’Atlètic de Madrid, Reial Madrid i PSG. El seu rendiment actual és indiscutible, i encara que té contracte vigent fins a 2023 i una clàusula de 100 milions d’euros, des de la Direcció Esportiva es vol premiar la seua implicació,

També es volen millorar les condicions de Gabriel Paulista. El brasiler és un dels ídols a la graderia de Mestalla. Amb contracte fins a juny de 2022 i una clàusula de 80 milions d’euros, l’entitat valencianista vol blindar-lo i fer-li un contracte de llarga duració.

A esta llista se suma Francis Coquelin. El francés complirà en dos mesos escassos 29 anys i el seu nivell des que va arribar a València ha sigut totalment correcte. Té contracte fins a juny de 2022 i la seua clàusula també està fixada en 80 milions. Des de la Direcció pensen que Coquelin necessita una millora al seu contracte.

Daniel Wass és un dels fixatges més rendibles del club en els últims anys per la seua polivalència dins del terreny de joc. El danés sempre suma i, per això, volen augmentar el seu contracte almenys un any, ja que acaba la seua vinculació amb el club a juny de 2022.

El club ja ha parlat amb els agents dels jugadors i en els pròxims dies s’esperen respostes positives.