El VCF suma un punt davant el Getafe en un partit disputat

Per Jorge Olmos · 01 Novembre, 2020

El partit va arrancar amb les interrupcions típiques d’un duel davant del Getafe. El València venia amb la mentalitat de no complicar-se el partit en el primer tram -com tantes voltes ha passat aquesta temporada- i va posar el focus en igualar la intensitat dels visitants.

Tot i això, el conjunt de Bordalás va disposar de les primeres opcions clares del partit i Olivera a punt va estar de fer el primer en dos ocasions. El partit semblava decantar-se cap als visitants però en un corner en contra del València, la defensa va rebutjar i Yunus a la contra va galopar 50 metres deixant arrere a la defensa rival i va marcar el primer per als de Gracia.

El VCF es va posar per davant en la primera aplegada a la porta de David Soria i després del gol va tractar de mantindre el control del joc. Al descans es va aplegar amb 1-0. Després del pas pels vestidors l’encontre va seguir la mateixa dinàmica, amb el Getafe dominant la possessió però sense gaudir d’ocasions davant un VCF molt ordenat.

I quan semblava que el València es consolidava, Correia va ser expulsat de manera absurda després de veure dos targetes grogues consecutives. Amb més de mitja hora per davant, Gracia va donar entrada a Racic en lloc de Kangin per a reforçar el mig del camp i va desplaçar a Wass al lateral dret.

Amb un jugador menys el VCF va replegar buscant guardar la roba i que passaren poques coses al terreny de joc i el partit es va encallar. Grogues i faltes, faltes i grogues, i quasi totes per al València. L’àrbitre va expulsar a Arambarri però va rectificar mitjançant el Var.

Els minuts finals s’acostaven i semblava que el VCF s’anava a emportar la victòria, però un error de Jaume va propiciar l’empat del Getafe. Instants després, Ángel va marcar el segon i el partit es va tornar boig. Quan semblava perdut el partit, Djené va cometre penal sobre Maxi i Soler va marcar per a firmar l’empat. Un resultat just en un partit que el VCF tenia guanyat i perdut en qüestió de minuts.