Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF planteja vendre a Gayà o Soler

Per Josep Prats · 22 Abril, 2021

El VCF planteja fer un altre estiu de vendes massives de jugadors. Després de les nou eixides el passat estiu, no va arribar cap jugador per a reforçar la plantilla després que quedara debilitada notablement.

Aleshores, una de les vendes serà la d’un jugador important, i segons han avançat a El Chiringuito, el conjunt de Mestalla té al cap vendre a Carlos Soler o a Gayà.

La planificació de la pròxima temporada començaria en vendre a un dels dos jugadors i portar fitxatges cedits o de baix cost. Així doncs, es tornaria a fer una reducció de la massa salarial del primer equip.

Soler té contracte fins a 2024

Carlos Soler va renovar el seu contracte la temporada passada, i va ampliar la seua vinculació amb el conjunt valencianista fins a 2024. L’entitat de Mestalla el va col·locar en el primer escaló salarial, per damunt de Gayà i Cillessen.

Gayà acaba contracte en 2022

El capità del VCF acaba contracte en juny de 2022 i el conjunt de Mestalla encara treballa per a poder ampliar-li el contracte. Però el jugador de Pedreguer no ha respost i el VCF podria vendre’l este estiu.

Gayà sempre ha volgut renovar amb el conjunt valencianista, però el club no ha arribat mai al nivell del jugador. El de Pedreguer volia un projecte esportiu ambiciós, l’àmbit econòmic el deixa en un segon lloc.