Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El VCF deixa escapar l’opció de compra per Danilo

Per Blanquinegres · 30 Juny, 2016

Arribat el 30 de juny, molts contractes de futbolistes queden liquidats i finalitzats, com per exemple Sofiane Feghouli. Una data en la que acaba el curs econòmic dels Clubs de futbol i inicia la nova temporada. En estes, el VCF ha tingut fins a les 17 hores de la vesprada de hui per fer efectiva l’opció de compra que hi havia per valor de 14,7 milions d’euros pel brasiler, Danilo Barbosa.

En cap moment, el conjunt blanquinegre tenia pensat activar esta clàusula del contracte que es va donar a conèixer fa uns mesos pel conegut portal web, Football Leaks. Tal i com va informar l’entitat valencianista el mateix dia que Pako Ayestarán quedava oficialment presentat com a entrenador del VCF, en boca de Suso Gª Pitarch avisava que en cap dels casos el Club activaria l’opció de compra i que en tot cas la formula a emprar per tal de vore al jugador un any més a Mestalla seria la de prolongar la seua cessió una temporada més. El Club posseïdor dels seus drets, l’Sporting de Braga, mitjançant el seu president, va mostrar-se taxant amb la negativa d’oferir esta comoditat no estipulada en el contracte signat fa un any entre entitats.

Per altre costat ha quedat prou clar que el Club de Mestalla ha estat mirant altres opcions més fermes per al seu centre del camp tenint en compte que la joventut del brasiler no ajuda a vore un rendiment immediat del que va ser nomenat bota d’argent al passat Mundial sub-20. Parlem dels noms Diawara, Camacho, Iborra…

En estes el jugador no es troba massa content amb esta decisió del Club valencianista, ja que la demostració de no activar la clàusula i buscar un any més de provar fortuna pareix un acte de poca confiança per part del València CF. Així doncs, l’entorn del futbolista ja es troba mirant les possibles opcions que oferisca el mercat per tal de continuar amb la seua progressió.

.