La millor informació del ValènciaCF en valencià

El VCF compta amb quatre porters en dinàmica de primer equip
,

El VCF compta amb quatre porters en dinàmica de primer equip

COMPARTIR

728-90

El conjunt de Mestalla té quatre porters en dinàmica de primer equip després de l’arribada de Mamardashvili. Per tant, el georgià s’incorporarà al VCF junt amb els altres tres porters: Cillessen, Jaume i Cristian Rivero.

Mamardashvili ha arribat a la capital del Túria en qualitat de cedit des del Dinamo de Tiblisi, i el VCF, podrà efectuar l’opció de compra a final de temporada. Jugarà al VCF Mestalla, però entrenarà en el primer equip.

A Cillessen li resten dos anys de contracte

Després d’aconseguir la Copa del Rei, Cillessen va arribar al conjunt de Mestalla com a moneda d’intercanvi per Neto. A l’holandés encara li resten dos anys de contracte en el VCF. Pocs dies després de l’arribada de Cillessen, Jaume Doménech també va renovar amb el club valencianista fins a 2023.

Rivero, recentment renovat

La setmana passada, el VCF va renovar al seu tercer porter, Cristian Rivero, fins a 2024. Per tant, la porteria valencianista estarà ocupada de tres porters del primer equip.

Com no es juga competició europea, Bordalás haurà de decidir si vendre o cedir a algun dels tres porters amb fitxa de primer equip perquè puga agafar minuts en altre club.