+  SOCIAL  

El VCF celebra hui la seua Junta d’Accionistes

Per Blanquinegres · 11 Desembre, 2015

A partit de les 17 hores l’accionariat del València CF SAD es reunirà per aprovar els comptes de la societat al capdavant del primer any de Meriton Holding com a màxima accionista del Club blanquinegre. Un balanç que es realitzarà després de que la parcel·la esportiva haja patit multituds de canvis i colps des d’este passat estiu i que dimecres va patir el seu últim bac amb l’adéu dolorós en Lliga de Campions.

L’ordre del dia, a banda de conèixer l’estat de les arques del Club i de conèixer altres por menors de la societat, està marcada per l’aprovació de la fase de capitalització que Salvo, primer i més tard la Presidenta del Consell, Layhoon Chan van confirmar. Este punt, que reforçarà la salut econòmica del Club, quedarà aprovat amb total seguretat ja que Meriton compta amb el 70% de les accions. De la mateixa forma el Consell d’Administració presentarà el període en el qual el xicotet accionista podrà acudir a l’ampliació de Capital per a que este 30% de l’accionariat no veja disminuït el seu pes dins de la societat. Esta mesura portarà al VCF a tindre una capital social de 100 milions d’euros.

Esta Junta estarà marcada per l’absència de representants valencians dins del Consell. Els últims representants d’origen valencià foren Amadeo Salvo i Manuel Peris com membres del Consell. Des de juliol, ambdós persones deixaren el seu lloc dins de la Directiva del Club, per tant la taula que hui es formarà i que haurà de ser renovada pels assistents estarà formada per asiàtics d’origen singapurès, 7 en concret.