Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF podria canviar de màxim accionista en juny

Per Josep Prats · 24 Febrer, 2021

La gestió de Meriton al VCF està sent nefasta. La crisi del covid-19 ha afectat molt a l’economia del conjunt de Mestalla, encara que Peter Lim estiga, altra vegada, entre les 1.000 persones més riques del món.

A més a més, el màxim accionista del VCF, ha invertit fa poc, més d’un milió d’euros en borsa en la seua cadena, Thomson Medical Group. Per tant, mostra encara més la seua deixadesa per l’entitat valencianista.

Els empresaris es mouen

Des del passat estiu, està havent-hi moviments d’empresaris valencians per a poder comprar-li les accions del VCF a Peter Lim, ja que està mostrant la poca importància que té al club i el no respecte als seus aficionats i la resta dels accionistes.

Segons han apuntat a Tribuna Deportiva, la gent, qui s’està menejant per a comprar les accions a Peter Lim, porten un any darrere d’ell per poder fer-li una oferta. Però estan convençuts que abans de la finalització de la present temporada, el VCF canviarà de màxim accionista.

Gens d’interés en el VCF

Peter Lim porta deixant clares les seues intencions des de fa temps, la qual és cap pel VCF. Per tant, l’actual màxim accionista del conjunt de Mestalla podria rebre uns 120 milions d’euros per vendre les seues accions.