Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València vol una cessió per Alderete, l’Hertha vol diners

Per Miguel Castells · 06 Juliol, 2021

Al València li està costant moltíssim tancar el primer fitxatge. Feia la impressió que el conjunt blanquinegre ja ho tenia fet amb Omar Alderete, però passen els dies i el club de Mestalla no aconsegueix tancar l’operació. A més a més, segons ElDesmarque, les postures amb els alemanys ara mateix estan un poc distanciades, ja que no volen una cessió, volen diners.

El València no ofereix més que una cessió amb opció de compra. Saben que el central vol jugar a Mestalla al més prompte possible i tracten d’aprofitar les pressions que pot realitzar el jugador al seu club. D’altra banda, l’Hertha no està dispost a deixar eixir gratis este any al jugador, amb el qual compta quan acaben les seues vacances després de ser eliminat de la Copa Amèrica.

Fredi Bobic

En este sentit ha parlat Fredi Bobic, director esportiu de l’Hertha de Berlín:

La idea és que torne amb nosaltres després de la Copa Amèrica.

Que hi ha interés des d’Espanya és un fet, però no tinc res per escrit.

Es parla i s’intenta, però mentres no hi haja res tangible no servirà de res.

Així, es complica la incorporació que més paperetes tenia de ser la primera d’este estiu. Es pensava que ja tan sols faltava l’OK de Lim, però ara mateix, a banda de la decisió del màxim accionista, també el València ha d’arribar a un acord amb l’Hertha de Berlín, que vol un esforç econòmic, mentres que Meriton tan sols vol una cessió.