Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vol renovar a Daniel Wass

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2021

Daniel Wass és un d’eixos futbolistes que a tot entrenador li agrada tindre en el seu equip. Wass és un jugador amb gran experiència en grans clubs. A més, el futbolista danés és molt professional i no té cap problema en jugar en diverses posicions del camp.

Les diferents posicions de Wass

Cal recordar que quan va fitxar pel València CF en la temporada 2018/2019, la principal idea era que Wass poguera jugar al migcamp. No obstant això, la falta d’un lateral dret a l’equip de Marcelino García Toral va provocar que el jugador danés ocupara eixa demarcació al llarg de la temporada.

Una altra posició en la qual ha jugat és en banda dreta, ja que Javi Gracia volia tindre en el migcamp a Carlos Soler. Però, amb l’arribada de José Bordalás, el tècnic alacantí ha fet el contrari. Per això, esta és la primera temporada en la qual Daniel Wass està jugant en la seua posició amb regularitat.

Daniel Wass acaba contracte en juny de 2022

Ara mateix, Wass és titular indiscutible per al tècnic alacantí. El principal problema és que el futbolista danés acaba contracte al final d’esta temporada. Però, segons ha informat el periodista del Diari AS, Nacho Sanchis, la intenció del club de la Capital del Túria és renovar al futbolista.

Als seus trenta-dos anys, el València considera que Wass és un jugador amb experiència necessari en la plantilla. Per este motiu, el club vol ampliar el contracte del futbolista, el qual pareix tindre energia física per a aguantar més temporades al màxim nivell.

Wass volia abandonar el club el passat estiu

Cal recordar que este passat estiu, Daniel Wass volia eixir del València. Diferents ofertes van arribar pel futbolista del València, però van ser rebutjades per la baixa quantitat que oferien. Equips danesos, l’Sporting de Portugal i el Marsella van ser els més interessats.

Ara mateix, Daniel Wass té l’opció d’acabar la temporada i incorporar-se al club que ell vullga que manera gratuïta. No obstant això, des del València intentaran renovar al futbolista i José Bordalás també tractarà de convéncer-lo. De fet, és important recordar que Daniel Wass va estar en les oficines del club la passada setmana.

El temps juga en contra del València, el qual també vol tancar les renovacions de José Gayà, Carlos Soler i Hugo Guillamon. No obstant això, des del club hi ha confiança en poder tancar la renovació i poder disfrutar del jugador danés més temporades en el club de la Capital del Túria.