Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València vol que Diakhaby parle en roda de premsa sobre l’incident amb Juan Cala

Per Pablo Marquez · 06 Abril, 2021

Juan Cala compareixerà en roda de premsa quaranta-huit hores després de l’ocorregut per a explicar la seua versió de l’incident amb Mouctar Diakhaby. El jugador del Cadis confia en la seua innocència i afirma que ell no ha pronunciat cap comentari racista a Diakhaby. D’altra banda, el central francés afirma que va sofrir un insult racista per part del futbolista del Cadis.

Pel que respecta al club, segons ha informat el periodista de SER Deportivos València, Fran Guaita, el València està intentant que Mouctar Diakhaby isca a la roda de premsa també per a defendre la seua situació, ja que des de diversos mitjans estan ficant en dubte la versió del jugador del València.

En el club volen que Diakhaby parle sobre l’incident amb Juan Cala

En el club pensen que amb una roda de premsa, la versió de Diakhaby es reforçaria i ajudaria a la lliga a treballar més a fons a l’hora de trobar l’àudio que puga demostrar que Juan Cala va insultar de forma racista a Mouctar Diakhaby.

Pel que respecta al central francés, des del moment en el qual va ocórrer l’insult s’ha pogut apreciar que Diakhaby estava molt afectat. De fet, el futbolista encara no ha volgut pronunciar-se sobre l’incident, perquè és un insult que ha fet molt mal al jugador del València.

El València intenta convéncer a Diakhaby, però no vol eixir a parlar

Ahir a la nit, des de la direcció del club de la Capital del Túria continuaven amb la idea de convéncer a Diakhaby per a parlar. No obstant això, Mouctar Diakhaby continua sense voler parlar sobre l’ocorregut. El central francés està molt afectat per l’insult i vol que aparega una prova en la qual es confirme que Juan Cala li va insultar de forma racista.

Al llarg del dia de hui coneixerem la versió de Cala i les seues paraules sobre l’incident amb Diakhaby. Per això, des del València volen que Diakhaby isca a parlar per a evitar que Cala fique en dubte la veritat de l’incident amb Mouctar Diakhaby.