La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València vol ampliar la prova de Iago Herrerín
,

El València vol ampliar la prova de Iago Herrerín

COMPARTIR

Iago Herrerín està a prova en el València després de la lesió de Jaume Doménech. Gennaro Gattuso vol tres porters per a les seues convocatòries i no vol tallar la progressió d’un dels porters del filial, ja que el titular serà Giorgi Mamardashvili. 

Herrerín continuarà a prova

Ara mateix, segons ha informat Tribuna Deportiva, el València té la intenció d’aprofitar l’atur de seleccions per a allargar la prova de Iago Herrerín en el club. Per tant, el porter basc estarà dos setmanes més a prova per a veure si finalment fitxa pel València o no. 

El València buscarà un altre porter si no el fitxa

Per este motiu, el València encara no ha tancat el fitxatge. A més, segons ha afegit Hèctor Gómez, el club de la Capital del Túria continuarà buscant un porter lliure en el mercat si no fitxa a Iago Herrerín. El conjunt che sap que no es quedarà només amb dos porters en plantilla. Per tant, en cas que la decisió sobre Herrerín siga negativa, tancaran la incorporació d’un altre porter. 

Pel que respecta a Cristian Rivero, des del club han traslladat al jugador que la decisió de fitxar un porter és simplement per a poder omplir les convocatòries. L’han mostrat la seua confiança i l’han comunicat que, a dia de hui, ell és el segon porter del València.