Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València treballa per a reforçar-se en el mercat d’hivern

Per Pablo Marquez · 15 Novembre, 2022

Gennaro Gattuso sempre ha manifestat que vol dos futbolistes per posició per a tindre una plantilla equilibrada. Ara mateix, el València només té dos jugadors de banda per a tres posicions i cinc migcampistes per a tres. Per esta raó, el mercat d’hivern arriba com una assignatura pendent per a la direcció esportiva.

El València vol un migcampista defensiu

Ara mateix, segons ha informat Ràdio Marca València, el València està buscant un migcampista defensiu per a incorporar-lo en este mercat d’hivern. El club de la Capital del Túria és conscient de la seua situació econòmica. Per esta raó, sap que té un marge de moviment molt limitat.

Per esta raó, Miguel Ángel Corona està treballant amb les següents opcions. La idea del club és incorporar a un futbolista que arribe de forma gratuïta. D’altra banda, el fitxatge també podria ser en qualitat de cedit, però el seu salari hauria de ser baix. A poder ser, entre el milió i milió i mig.

Reunió clau a Singapur

Cal recordar que el passat divendres Lay Hoon, Gennaro Gattuso, Javier Solís i Miguel Àngel Corona van viatjar a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. Els treballadors del club s’han desplaçat al país asiàtic per a exposar al màxim accionista la situació i les necessitats que hi ha per al mercat. També era un punt important les renovacions de jugadors com Toni Lato.

No obstant això, Peter Lim sempre dona més importància a la situació econòmica que esportiva. Per esta raó, en cas d’aconseguir incorporar futbolistes seran en un context econòmic concret. Haurem d’estar pendents a les pròximes novetats per a veure quines són les intencions de Peter Lim i si pren la decisió de reforçar l’equip.