ACTUALITAT  

El València torna als entrenaments i ja compta amb Diakhaby

Per Alejandro Fernandez · 11 Septembre, 2023

L’equip dirigit per Rubén Baraja tornarà als entrenaments en la vesprada de hui, després d’un cap de setmana sense acció a la Ciutat Esportiva de Paterna a causa de l’aturada de seleccions. El tècnic valencianista va canviar la primera sessió de la setmana per a la vesprada perquè un internacional poguera entrenar-se amb el grup.

El primer jugador internacional que torna de jugar amb la seua selecció i es posa a les ordres de Baraja és Mouctar Diakhaby. El futbolista guineà va jugar els 90 minuts de l’empat a dos contra la selecció de Malaui i aquesta vesprada tornarà a Paterna. Aquest partit era intranscendent, ja que Guinea ja estava classificada per a la Copa d’Àfrica de Nacions.

La setmana passada Baraja no va poder comptar amb una gran quantitat de futbolistes en els entrenaments entre els nou internacionals, els jugadors lesionats com Gabriel Paulista i Alberto Marí, i els jugadors amb molèsties com Dimitri Foulquier i Jesús Vázquez. 

L’entrenament del València del dia de hui es realitzarà a les 18.30h a la Ciutat Esportiva de Paterna. Baraja comença a preparar el partit del dissabte a les 16:15h a Mestalla contra l’Atlètic de Madrid.

Aquest partit es presenta molt difícil per al conjunt valencianista, però sumar una altra derrota més, la tercera consecutiva, empitjoraria l’ànim dels jugadors i de l’afició, en una temporada assenyalada per la propietat valencianista amb l’objectiu de “seguir en la primera divisió”.

Partits dels internacionals

J.L. Gayà (Espanya – Xipre) Classificació Eurocopa 2024

Mamardashvili (Geòrgia – Noruega) Classificació Eurocopa 2024

Amallah (Marroc – Burkina Faso) Amistós

Yaremchuk (Ucraïna – Itàlia) Classificació Eurocopa 2024

Cenk O. (Turquia – Japó) Amistós

Fran Pérez, Diego López i Javi Guerra (Espanya – Escòcia) Classificació Euro Sub-21

Hola