Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València veu difícil tindre un fitxatge abans de les proves mèdiques

Per Sergio Botella · 05 Juliol, 2023

El València comença a tindre clars els primers fitxatges. Sergi Canós i Pepelu tenen un acord amb el club per a convertir-se en nous jugadors del València. En canvi, els acords amb els seus respectius clubs encara no han arribat.

En el cas de Sergi Canós, el Brentford demana 1,5 milions d’euros, però el València no vol pagar per ell i només ofereix un percentatge de futura venda. Per part seua, el Llevant demana el pagament íntegre de la clàusula de Pepelu i el València intenta negociar per a evitar-lo.

Less operacions estan prop de tancar-se, però aquestes circumstàncies fan que, segurament, la plantilla es presentarà a les proves mèdiques d’aquest divendres sense cap reforç.

En el club, existeix tranquil·litat amb aquestes operacions, però també s’assegura que cap de les dues serà imminent si no existeix un canvi de postura per part del Brentford o del Llevant.

Les negociacions continuen, però no s’aconsegueix tancar res. La diferència entre Brentford i València és de 1,5 milions. Amb el Llevant també és molt semblant. Les voluntats dels jugadors semblen ser que seran claus. No obstant això, si els seus clubs mantenen aqueixes postures, el València haurà de fer un esforç i millorar les seues ofertes.