Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tanca la pitjor primera volta de la seua història

Per Miguel Castells · 22 Gener, 2021

L’empat d’ahir davant Osasuna confirma la pitjor primera volta de la història del València des de que la victòria són 3 punts. El conjunt de Javi Gracia es troba tan sols tres punts per damunt del descens, però la bona notícia és que té encara sis equips per darrere. El València ha sumat 20 punts en 19 partits i tan sols ha guanyat a 4 equips (Llevant, Madrid, Real Societat i Valladolid).

Dels sis equips que es troben ara mateix per darrere del València, els ches tan sols han aconseguit guanyar al Valladolid. La majoria dels enfrontaments davant rivals directes han acabat en empat, a excepció del partit a Elx, on el València va perdre per 2 a 1. De la mateixa manera, este podria ser el primer any on el Llevant finalitze la Primera Divisió per davant del València a la classificació.

Des de l’arribada de Meriton

Segons Ciberche, de les 7 pitjors primeres voltes de la història del València, 4 d’elles han sigut amb Meriton. A la temporada 2016 – 2017 el conjunt blanquinegre sumà 22 punts, és a dir, dos punts més que en esta temporada. A la 2015 – 2016 i a la 2018 – 2019 finalitzà la primera volta amb 23 punts.

Tan sols la temporada 82-83 registra pitjors estadístiques que l’actual. En esta ocasió el València acabà amb 12 punts la primera volta, però hem de recordar que a l’any 80 les victòries sumaven 2 punts, per tant, al cap i a la fi, els registres eren pareguts.

I ara què?

La plantilla del València ha demostrat que necessita incorporacions. En molts partits l’equip ho ha intentat, però per qualitat individual moltes vegades no arriba. Després de la victòria a Valladolid i les dos seguides de Copa feia la impressió que l’equip podia alçar el vol, però Osasuna va ser una pedra en el camí, ja no sols per resultats, també per sensacions.