La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tanca la cessió de Samuel Lino
,

El València tanca la cessió de Samuel Lino

COMPARTIR

El València ha tancat l’acord per la cessió del futbolista de l’Atlètic de Madrid Samuel Lino, segons han informat els companys de la Cadena Cope.

L’acord unirà al València i al futbolista brasiler fins a estiu de 2023. Per tant, i perquè es faça oficial, queda formalitzar el contracte amb la signatura de totes dues parts i que passe la pertinent revisió mèdica.

L’acord no tindrà una opció de compra, per la qual cosa el jugador tornarà sí o sí a Madrid en acabar la temporada.

No obstant això, la informació que té ara mateix Blanquinegres és que si finalment arriba Samuel Lino, no arribaria Riquelme, o almenys eixa és la intenció que ara mateix trasllada l’Atlètic de Madrid.

Keita Baldé no té equip

Ara mateix, el club està sondejant el mercat per a incorporar a un futbolista de banda. Gattuso ha canviat el sistema i necessita extrems per a poder jugar al seu estil. Per este motiu, segons ha informat el periodista italià Marco Conteiro, el València ha tornat a obrir l’opció de Keita Baldé. 

El València té altres opcions

El futbolista del Cagliari ha acabat el seu contracte amb el club italià este any i ara no ha firmat amb cap altre club. El València estudia altres opcions al mercat com Samuel Lino o Rodrigo Riquelme. Per este motiu, ara és una opció més, però no està tan avançada com les altres. 

Cal recordar que el passat estiu, el València ja va estar molt a prop d’incorporar a Keita Baldé. El club valencià buscava un futbolista per a la zona d’atac i Baldé podia arribar de forma gratuïta. Finalment, l’operació no es va produir, perquè el salari era elevat i el club va apostar per altres opcions. 

El València necessita vendre

El club valencià necessita rebaixar el Fair Play Financer. No obstant això, és conscient que Guedes i Soler són dos grans futbolistes internacionals i que tenen un bon mercat. Per esta raó, el València no vol malvendre a Soler i a Guedes i esperarà per a aconseguir una bona xifra pels dos jugadors.