ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València supera la primera eliminatòria de Copa del Rei

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2023

El València ha aconseguit superar al Logronyés i ja es troba en següent ronda de la Copa del Rei. No obstant això, l’equip de Rubén Baraja va patir fins a l’últim moment i no va poder guanyar amb superioritat a un equip que milita en una categoria 3 vegades més baixa que la del València. El club de Mestalla va apurar al màxim amb les rotacions, i va incorporar un onze amb fins a 4 jugadors (el màxim permés) del filial: Yarek, César, Pablo Gozálbez i Hugo González. La resta de l’onze el van completar Jaume Domenech, Mosquera, Foulquier, Amallah, Guillamón, Canós i Yaremchuk.

El partit va començar amb possessió per al València que a poc a poc va anar adquirint confiança en el partit. Malgrat algun dispar del Logronyés, com un de Seguín en el minut 24, la realitat és que cap dels dos equips posava en perill al contrari. Una de les ocasions més clares de la primera part va ser un pal de Sergi Canós.

No obstant això, el València va aconseguir avançar-se en el marcador en els últims minuts de la primera part amb un gol de Gozálbez, que s’estrenava com a golejador en partit oficial. Un resultat que permetia no passar esglais i por innecessària en la segona part.

En la segona meitat, Rubén Baraja va incorporar a jugadors habituals en el primer equip com Javi Guerra, Thierry, Gayà, Diego López o Fran Pérez, que va permetre fer un pas cap avant i tindre encara un major control del partit.

El Logronyés ho va intentar fins al final i va buscar sense aconseguir-lo el gol de l’empat, encara que tenint ben clar que la seua prioritat era la competició de lliga. Així i tot, el València va poder ampliar distàncies amb un gol de Diego López en el minut 88.

Amb un còmode resultat, el València ja està en la següent ronda de la Copa del Rei i espera rival en el sorteig.