Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València segueix a Selim Amallah

Per Blanquinegres · 18 Desembre, 2022

En ple mes de gener, els rumors que acosten jugadors al València són molts, principalment des de fora d’Espanya. El club està preguntant per molts jugadors a pesar que ara mateix no hi ha res clar ni avançat. I en ple Mundial, este tipus de notícies encara són més abundants.

Este cap de setmana, el diari Le Soir ha vinculat al València amb el possible fitxatge del jugador Selim Amallah, migcampista internacional del Marroc. El mitjà de comunicació assegura que l’Standart de Lieja, equip d’Amallah, està obert a vendre al marroquí el mes de gener ja que al juny acaba el seu contracte i es queda lliure.

El jugador és representat per l’agència CAA Stellar i la realitat és que s’estan relacionant molts jugadors d’eixa agència amb el València C.F. Salim té 26 anys i sempre ha jugat  a Bèlgica i per tant no té experiència a Espanya i va ser comprat pel Standart en 2019 per 1,50 milions d’euros procedents del Mouscron. En el cas d’una possible eixida al gener les xifres serien molt baixes.

Amallah és un migcampista ofensiu i no ocuparia la plaça d’extracomunitari ja que també posseeix la nacionalitat belga. Al llarg d’este Mundial amb Qatar ha disputat un total de 410 minuts. El futbolista ja ha sigut vinculat amb el València CF en etapes anteriors. Amb Celades va ser un nom sonat mentre que este últim estiu es va posar el nom damunt de la taula.