Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València segueix a Giorgi Gocholeishvili i al porter Pavlo Isenko

Per Blanquinegres · 19 Octubre, 2022

El València es troba pensant ja en el mercat de la pròxima temporada. Per això avança en converses amb diferents perfils de futbolistes a l’espera de conéixer la decisió respecte a la renovació de jugadors com Mouctar Diakhaby i Toni Lato, els únics dos futbolistes que acaben contracte el pròxim 30 de juny de 2023 i encara no han renovat.

Des de fa ja setmanes vos comptem les converses entre Miguel Ángel Corona, que demà atendrà els mitjans de comunicació, i Catena, jugador del Rayo Vallecano que el València porta seguint les últimes temporades i també finalitza contracte el pròxim 30 de juny.

Segons ha informat el periodista Carlos Bosch, el València també ha tingut reunions amb futbolistes de mercats una mica més exòtics com és el cas del jugador de banda Giorgi Gocholeischvili i el porter Pavlo Isenko.

Giorgi Gocholeishvili és un futbolista de 21 anys, jove, de 1,78 metres, internacional amb la sub 21 de Geòrgia i que actualment milita en el Saburalo de la primera divisió de Geòrgia. Únicament té un valor de 400K, a pesar que és un valor alt per a un futbolista en eixa mateixa competició. Està tenint protagonisme en la Conference League amb 4 partits i un 100% dels minuts disponibles jugats.