Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València rebrà 1,3 milions pel Mundial de Catar

Per Sergio Botella · 07 Desembre, 2022

Tots els jugadors (Gayà, Guillamon, Cömert, Cavani i Yunus) i exjugadors (Soler, Racic, Wass, Kang In i Maxi) del València que podien aportar diners a la entitat valencianista amb el Mundial han sigut eliminats. Per tant, el club ja sap la quantitat exacta que rebrà de la FIFA per la disputa d’esta competició: 1,3 milions bruts.

En el cas de la selecció espanyola, el València ha guanyat diners amb la convocatòria de Gayà, Soler i Guillamon. Amb Gayà, com tots sabem va abandonar la concentració abans d’hora per un esquinç, la qual cosa va provocar que el València percebera 67 439 euros per la seua lesió. Soler i Guillamon van aportar una mica més a les arques del club. Entre els dos, 396 648 euros després de la seua eliminació en huitens de final.

Els altres dos jugadors del València que han disputat els huitens de final han sigut Cömert i Yunus Musah. Dos jugadors que han aportat més de 300 mil amb la participació dels dos en este Mundial. Kang In també va arribar fins a aquesta ronda, però al ja no pertànyer al València, la quantitat rebuda per la seua convocatòria ha sigut molt menor (un 33% del total).

A més, els jugadors que van ser eliminats en fase de grups com Cavani i Maxi amb l’Uruguai, Racic amb Sèrbia o Wass amb Dinamarca, han donat una bona quantitat de diners al club valencianista.

Amb el Mundial ja acabat i la xifra ja confirmada, el València rebrà uns diners que donada la necessitat serà molt ben rebut i que ajudarà a augmentar el pressupost d’este mercat d’hivern a 3,5 milions d’euros.

Este és els diners que rebrà el club de la FIFA pels jugadors de cada selecció:

Gayà, Guillamon i Soler (Espanya): 464 087 euros.

Yunus Musah  (Estats Units): 208 856 euros.

Cavani i Maxi Gómez (Uruguai): 199 494 euros.

Racic (Sèrbia): 132 882 euros.

Cömert (Suïssa): 119 001 euros.

Wass (Dinamarca): 92 120 euros.

Kang In (Corea del Sud): 76 205 euros.