Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València té 3,5 milions per a fitxar en gener

Per Sergio Botella · 16 Novembre, 2022

El València va confirmar aquesta setmana que hauran fitxatges este pròxim mercat d’hivern. Per a això, segons ha informat Cadena SER València, el club disposarà de 3,5 milions per a realitzar incorporacions gràcies als diners que rebrà pel Mundial de Catar.

Amb la participació de cinc jugadors de l’actual primer equip i altres cinc que van jugar en els dos últims anys, el club té assegurat un mínim de 1,3 milions d’euros. La FIFA paga als clubs 10.000 euros al dia començant a comptar des del dissabte. En cas que les seleccions dels jugadors valencianistes superen la fase de grups, la quantitat podria ser encara major.

Amb aquesta xifra, el València haurà de moure’s pel mercat buscant un “6” amb noms com Bakayoko o Demme tal com van informar en Onda Cero. La cerca d’aquest perfil és una tasca pendent des de fa anys i s’espera que en aquest mercat es trobe a un pivot amb experiència que tant necessita l’equip.

A més, no es descarta que es puga realitzar més d’una operació. Un altre dels noms que ha anat sonant durant el dia és Bryan Gil. L’equip compta amb només 3 extrems en plantilla i podria ser una incorporació lògica i necessària.

Per tant, el club haurà de moure’s dins d’això paràmetres tenint en compte que no es va arribar a utilitzar els 5,4 milions que es van ampliar en el FPF. El “OK” de Lim suposa un canvi de plans tenint en compte les últimes declaracions de Miguel Ángel Corona on es deia que no haurien fitxatges en aquest període. Gattuso i la secretaria tècnica hauran de posar-se a la feina per a aconseguir reforçar a l’equip per a afrontar la segona part de la temporada de la millor manera possible.