Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València presenta la demanda contra la RFEF per la Supercopa

Per Pablo Marquez · 11 Octubre, 2022

Durant els últims anys, el València volia defensar els seus interessos al jutjat pel repartiment de diners desigual que va sofrir en la Supercopa de l’any 2020. El València havia guanyat la Copa del Rei i va rebre una quantitat molt menor que la resta dels equips que participaven en eixe campionat.

Segons ha informat SER Deportivos València, el club de la Capital del Túria ha acudit al jutjat del Mercantil de Madrid per a demandar a la Reial Federació Espanyola de Futbol per la Supercopa de 2020. Per la seua part, el Jutjat del Mercantil número dos de Madrid ha imposat costes “per l’actuació dilatòria mantinguda”.

Fa un temps, el València va demanar a la RFEF tota la documentació sobre la Supercopa de l’any 2020. No obstant això, la Federació va fer tot el possible per a endarrerir el procés i aconseguir no entregar la documentació al club de la Capital del Túria.

Els problemes del València amb la RFEF

Els últims esdeveniments del València amb la RFEF han provocat un gran descontentament en l’afició i el club. Cal recordar que a principi de temporada, el TAD va mantenir una injusta sanció de quatre partits sobre el capità del València, José Gayà.

Hui s’ha publicat una conversació personal de Rubiales on va declarar que el Vila-real, el Sevilla i el València eren els equips que el quien mal. Després d’això, el València ha publicat un comunicat conjuntament amb els altres dos equips implicats on demanen una disculpa per part del president de la RFEF.