La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pot fitxar per 8 milions després de la venda de Guedes
,

El València pot fitxar per 8 milions després de la venda de Guedes

COMPARTIR

Bones notícies al València, per molt estrany que sone. Les vendes de Gonçalo Guedes i Jasper Cillessen (que foren oficialitzades ahir) han desbloquejat totalment el mercat che i també van a permetre renovacions i inscripcions, ja que el conjunt blanquinegre té espai en el Fair Play Financer per un valor de 8 milions d’euros. És a dir, pot fer operacions en les que sumant l’amortització i el salari no traspase en cap moment els 8 milions d’euros. És per això que el club únicament estudia cesions i no compres. 

Inscripció de Castillejo i Lino

D’esta manera, Samuel Lino i Samu Castillejo ja poden ser inscrits per a la Lliga i així tindran la possibilitat de debutar en partit oficial amb la camiseta del València este diumenge davant el Girona. Mestalla a les 19:30 h presenciarà la primera jornada de valencians i catalans a esta Lliga 2022/2023, on l’equip de Gattuso vol tornar a Europa.

Renovació de Mamardashvili

Una altra assignatura pendent que ja es pot resoldre és la renovació de Mamardashvili. El porter georgià té molt mercat després de la fantàstica temporada que ha realitzat, però de moment ha preferit quedar-se al València, on ja sap que serà titular indiscutible esta campanya.

Incorporacions

Per últim, el desbloqueig del mercat també portarà noves cares a l’equip de Gattuso. Ara mateix, els dos futbolistes que més prop estan d’arribar són Nico González i Bryan Gil (en qualitat de cedits), però també s’espera la incorporació d’un migcampista creatiu (Arthur) i un davanter (Paco Alcácer o Keita Baldé).