Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València podria perdre a Toni Lato en el mes de gener

Per Pablo Marquez · 27 Octubre, 2022

Toni Lato està en el seu últim any de contracte. El lateral s’ha guanyat a Gattuso, però es conscient que la seua continuïtat en València és complicada. Ara mateix, Lato té per davant a José Gayà, un internacional titular en la selecció espanyola i una llegenda del club. A més d’això, el València confia molt en Jesús Vázquez, un projecte de futbolista molt interessant que ha eixit de l’Acadèmia.

Reunió clau a Singapur

Per este motiu, des del València hi ha dubtes amb la renovació de Lato. Gattuso ho té clar. Vol la seua continuïtat. No obstant això, en el club hi ha diversos dubtes, per la competència que hi ha eixa demarcació. Per esta raó, segons ha informat Conrado Valle, en la pròxima reunió que hi haurà en novembre a Singapur, es prendrà una decisió sobre el futur de Toni Lato. Peter Lim, Gennaro Gattuso i Miguel Àngel Corona parlaran de la situació del lateral.

El Bolonia vol a Lato en gener

De forma paral·lela, el nivell de Toni Lato no ha passat desapercebut. Gattuso no és l’únic que està encantat amb Lato. Segons ha afegit Conrado Valle, el Bolonia està molt interessat en Lato i podria fitxar-lo en el mes de gener. El lateral del València podria eixir de forma gratuïta en juny, però el club italià estaria disposat a fitxar-lo en la pròxima finestra del mercat.

El València ha de prendre una decisió definitiva amb Lato. En un any on s’han tancat les renovacions de Gayà, Guillamon i Mamardashvili, el club es planteja si renovar a tots els jugadors que acaben contracte. Ara mateix, el club està en conversacions amb l’entorn de Mouctar Diakhaby per a ampliar el contracte del francés. No obstant això, amb Lato encara no hi ha hagut contactes i veurem si existeixen d’ací al mes de juny.