Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València pagarà més de 5 milions per Pepelu

Per Alex Alfaro · 11 Juliol, 2023

El València i el Llevant van arribar la setmana passada a un acord per al traspàs de Pepelu de Orriols a Mestalla per una quantia sensiblement superior als cinc milions que tenia el migcampista de clàusula. En concret, el club blanc-i-negre pagarà prop de 100.000 euros més, un acord que permetrà al València abonar la totalitat en tres terminis. Pepelu serà presentat aquest dimecres a la vesprada en la llotja VIP de Mestalla.

El València, ara, ha abonat poc més d’un milió d’euros. Eixa quantitat li ha permés al València no tindre un desajustament en caixa rellevant a curt termini, mentre que abonarà el traspàs restant en dos terminis (2024 i 2025). Pepelu va signar fins a 2028, per la qual cosa l’amortització del futbolista serà d’un milió per any (més el salari a percebre), una circumstància que en termes comptables s’ajusta a les possibilitats blanc-i-negres.

El Llevant també percebrà una quantia ja tancada per una futura venda, encara que supeditat a una condició econòmica i sense percentatge. Així, el club granota rebrà uns 300.000 euros sempre que el futbolista siga traspassat pel València per una xifra superior a 15 milions d’euros. Tal xifra de 300.000 euros no està supeditada a cap percentatge, és a dir, la quantia a percebre pel Llevant no augmentarà si, per exemple, fora traspassat per 20 milions d’euros.