Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València ofereix a Diakhaby el segon escaló econòmic

Per Blanquinegres · 05 Desembre, 2022

El València ja li ha traslladat una oferta econòmica i en ferm a Diakhaby per a tractar d’avançar en el procés de la seua renovació. La decisió de fer un esforç per a quedar-se al guineà està presa des de la reunió a Singapur i el València ja li ho ha comunicat a l’ entorn del jugador. Les converses estan actives des de principi de temporada, però ara és torn dels fets i de les negociacions en ferma.

Al València continua havent-hi cert optimisme encara que la realitat és que mai ha sigut senzilla l’operació. Eixa confiança es deu per dos situacions: la primera d’elles és el factor de Gattuso i la influència que puga tindre sobre el jugador i la segona d’elles és la proposta econòmica que el València li ha fet a Diakhaby.

Tal com ha informat Ser Deportivos València, el club té la intenció de situar a Diakhaby en el segon escaló de la plantilla, és a dir, per darrere de Gayà i Cavani que són els únics jugadors que es troben en eixe primer escaló. Al València són conscients que, ara mateix, no poden anar al mercat per a adquirir en propietat un central del nivell de Diakhaby. S’espera que la resposta de Diakhaby a esta proposta siga la del “sí”. No obstant això, les primeres pretensions del seu agent van ser molt més elevades i a poc a poc el jugador ha anat baixant les seues expectatives.

L’Inter de Milà espera a Diakhaby

Un dels clubs que més interés han mostrat des d’un principi en Diakhaby és l’Inter de Mil’a. Tal com ha informat Mediaset en la seua filial a Itàlia, Diakhaby es troba en el radar de l’equip italià. Principalment en el cas que l’Inter no aconseguisca renovar a la seua central Skriniar.