Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València no incorporarà futbolistes fins que fitxe al nou entrenador

Per Miguel Castells · 20 Maig, 2021

El València continua planificant la pròxima temporada a Paterna. L’equip ja està salvat, i per tant ara l’important es troba fora dels terrenys de joc. Després de l’entrenament, segons Onda Deportiva, Miguel Ángel Corona s’ha reunit amb Fede Marco, representant de l’agència Wasserman per a oferir futbolistes per al València.

Avançar-se

Els representants saben que l’estiu al conjunt blanquinegre tindrà molt de moviment. S’esperen eixides importants que s’hauran de contrarestar amb fitxatges a un preu molt baix, per tant, el treball de la secretaria tècnica i avançar-se a altres equips és una tasca fonamental este estiu al València.

Bordalás

No obstant això, des del club afirmen que no hi haurà moviments fins que fitxen al nou entrenador. El València i Bordalás ja tenen un acord, però com està passant habitualment, falta l’OK de Lim. Amb el seu OK Bordalás podria alliberar-se del Getafe i arribar a un equip que mai ha dubtat en lloar.

L’OK de Lim

Meriton Holdings vol un líder i Bordalás ho és. Saben que aguantarà amb la plantilla que li donen i que tractarà de traure el màxim rendiment possible als seus futbolistes, però encara no es sap quins seran ixos futbolistes. El que és segur és que el València està en moviment, però sempre a l’espera de l’OK de Lim.