Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no guanya des del 21 de març

Per Pablo Marquez · 22 Abril, 2021

València 2-1 Granada, Mestalla. El 21 de març es va disputar este partit en el qual varen marcar Daniel Wass i Àlex Blanco per a donar-li la victòria al València CF. Des d’eixe dia, el València no ha sumat tres punts en cap partit.

Ja ha passat un mes d’això i el València ha disputat quatre partits de lliga. Dos empats davant Reial Societat i Reial Betis han sigut els partits que han ajudat al València a sumar. D’altra banda, les derrotes davant Cadis i Osasuna compliquen una mica la situació del València a la taula.

Partit importantíssim davant l’Alavés

L’equip de Javi Gracia és conscient que el pròxim dissabte tindrà una final davant un Deportivo Alavés que ha sigut capaç de guanyar al Vila-real i eixir de les posicions de descens, gràcies a l’arribada a la banqueta de Javi Calleja. El València sap que amb una victòria podria salvar-se de forma trenqui-la.

Un calendari complicat

No obstant això, el calendari del València es presenta complicat, perquè ha d’enfrontar-se a equips que es juguen la vida com: Alavés, Valladolid, Eibar i Huesca. I, d’altra banda, haurà de competir davant el Barça i el Sevilla, els quals estan competint la lliga.

La situació en el València és prou delicada, l’ansietat per guanyar i allunyar-se del descens comença a aparéixer entre els aficionats, els quals no entenen el que Meriton ha fet amb el club esta temporada.

El dissabte a les 18:30, el València i Javi Gracia han de fer un pas endavant per a salvar la temporada. Tot fa indicar que la permanència serà més barata que altres anys, però des del club saben que no poden relaxar-se o podrien sofrir d’ací a final de temporada.

L’afició no entén com Meriton ha deixat així el club

Pel que respecta als aficionats, el valencianisme està vivint un malson. Prompte es compliran dos anys de la Copa del Rei guanyada al FC Barcelona i ja no queda cap essència d’eixe equip. Peter Lim va carregar-se tot i ara el València ha tornat a la lluita per no descendir. Com va passar amb Gary Neville i Pako Ayestaran.