La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia la cessió d’Ibrahima Diallo
,

El València negocia la cessió d’Ibrahima Diallo

COMPARTIR

El moviment de la secretaria tècnica del València estos dies està sent gran. Després de tancar pràcticament de forma oficial la incorporació de Samu Castillejo, el club che continua treballant per a firmar futbolistes que milloren una plantilla que ara mateix és molt curta, i ho pot ser més encara quan es donen les vendes pertinents.

Té contracte

En este context, una de les posicions on Gennaro Gattuso demana un reforç és el centre del camp. Ja passà amb Bordalás i també pensa el mateix l’entrenador italià. Així, segons L’Equipe, el València està ara mateix negociant la incorporació d’Ibrahima Diallo, jugador del Southampton que té contracte fins a l’any 2024.

Cessió o compra

El problema, com sempre, és la forma en la qual volen fer-ho. Des de la capital del Túria han oferit una cessió, mentres que el club anglés en cas de desfer-se de Diallo vol que siga amb un traspàs. El Southampton comprà a Diallo l’estiu de 2020 per 15 milions d’euros i ara no pensa deixar-lo escapar de qualsevol manera.

A la recerca de minuts

El futbolista busca un club on puga disputar pràcticament tots els minuts, ja que a la Premier tan sols ha sumat 29 titularitats en dos temporades, mentres que al club che probablement seria titular des del primer dia, principalment per la falta d’efectius.