La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia amb Denayer per a reforçar la defensa
,

El València negocia amb Denayer per a reforçar la defensa

COMPARTIR

El València necessita reforçar-se de forma urgent. El club necessita fitxatges en totes les línies per a poder tindre una plantilla més competitiva capaç de lluitar per objectius més ambiciosos. Ara mateix, el València estudia l’opció de reforçar la defensa. 

Denayer vol jugar en el València

La principal opció del club valencià és Denayer. El central belga ha acabat contracte amb el Lyon i està sense equip. Segons acaba d’informar el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València està intentant arribar a un acord amb Denayer per a ser el nou central del club che. 

Ara mateix les negociacions estan obertes, però encara no han arribat a un acord. Però el desig del jugador és fitxar pel València. De fet, Denayer està prioritzant el club de la Capital del Túria abans que altres opcions. Per tant, haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure quin serà el futur de Denayer. 

Diakhaby podria eixir

L’urgència del València per a fitxar un central és molt gran. Esta situació arriba, perquè el València no va fer efectiva l’opció de compra per Alderete i necessita un jugador més per a eixa demarcació. Però eixa no és l’única raó. Cal recordar que Mouctar Diakhaby acaba contracte el pròxim trenta de juny de 2023. Per tant, per a no anar-se’n gratis el València podria vendre’l si arriba una oferta interessant per ell. 

Gabriel Paulista i les seues lesions

D’altra banda, preocupa la situació de Gabriel Paulista. El central brasiler és un dels capitans de l’equip. No obstant això, el problema són les lesions de Paulista, les quals el tenen gran part de la temporada fora dels terrenys de joc. De moment, Paulista es perdrà el primer partit de la lliga, perquè va sofrir unes molèsties que té des de la temporada passada.