Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València jugarà la Supercopa en el mes de gener

Per Pablo Marquez · 27 Octubre, 2022

El València jugarà la Supercopa. El club de la Capital del Túria va perdre la final de la Copa del Rei davant el Reial Betis en la tanda de penals. Com la Supercopa la disputen quatre equips, el València està classificat.

Ara mateix, la RFEF acaba d’informar de quan i on es disputarà este campionat. La federació ha confirmat que es tornarà a jugar en Riad, Aràbia Saudita. Per tant, els aficionats del València hauran de desplaçar-se prou lluny si volen veure al seu equip en este campionat.

D’altra banda, el torneig es disputarà en el mes de gener. La RFEF ha confirmat que la data per a la Supercopa serà entre els dies onze i quinze de gener del pròxim any. Per tant, el calendari del València es complicarà després del Mundial, ja que acumularà la Lliga, amb la Supercopa i la Copa del Rei.

Per últim, cal recordar que s’enfronten el campió de lliga, el campió de copa i els dos subcampions de les dos competicions. En cas del València, l’equip de Gattuso haurà d’enfrontar-se al Reial Madrid, perquè es va proclamar campió de Lliga.