La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València jugarà amistosos mentres es disputa el Mundial
,

El València jugarà amistosos mentres es disputa el Mundial

COMPARTIR

El Mundial modifica el ‘modus operandi’ de qualsevol temporada anterior a esta. La màxima competició de seleccions sempre s’ha disputat a l’estiu, però este any a Qatar es jugarà entre novembre i desembre, i per tant, durant estos mesos no hi haurà Lliga, ja que molts futbolistes estaran defensant les camisetes de la seua selecció.

Espanya i Europa

El València ja té marcat el seu full de ruta per a estos mesos, on disputarà cinc partits amistosos per Espanya i per Europa, on no ho farà serà a Sud-amèrica, ja que ha rebut dos ofertes per a realitzar una gira per Xile i Paraguai i ha declinat les dos. Gattuso considera que no cal anar-se’n tan lluny.

Vacances fins al 20 de novembre

D’altra banda, els futbolistes de la primera plantilla que no siguen seleccionats per a disputar el Mundial tindran vacances fins al 20 de novembre. Cal recordar que la parada per seleccions és des del 10 de novembre fins al 31 de desembre. És a dir, el València disputarà cinc amistosos des del 20 de novembre fins al 31 de desembre com a màxim.

El cor dividit

La idea és tindre als no mundialistes molt connectats, ja que per descomptat els que juguen el Mundial ho estaran. També canviarà la planificació individual que arriben més o menys lluny a la competició. En este sentit, Gattuso tindrà el cor dividit: per una part voldrà que algun futbolista seu guanye el Mundial, però per una altra si s’elimina ja estarà de nou a les seues ordres.