Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València informa del contingut de la reunió a Singapur

Per Pablo Marquez · 15 Novembre, 2022

El passat divendres Lay Hoon, Gennaro Gattuso, Javier Solís i Miguel Àngel Corona van viatjar a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim. Els treballadors del club s’han desplaçat al país asiàtic per a exposar al màxim accionista la situació i les necessitats que hi ha per al mercat. També era un punt important les renovacions de jugadors com Toni Lato.

Fitxatges en hivern

Ara mateix, el València acaba d’explicar a través d’un comunicat quins són els punts que han tractat en les diverses reunions que han mantingut a Singapur. El club che ha indicat que el mercat d’hivern i la planificació de la plantilla han sigut un dels punts més tractats. De fet, han comentat l’estudi de moviments estratègics. D’esta manera, haurem de veure quins són els moviments del club en el pròxim mes de gener.

D’altra banda, el València també ha comentat en el comunicat la satisfacció de tots els integrants de la reunió sobre la bona adaptació al canvi d’estil amb Gennaro Gattuso. A més d’això, també estan molt contents amb el rendiment dels futbolistes i amb la resposta de Mestalla, el qual està quasi ple en la gran majoria de partits.