Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València fixa un preu per a fer-se amb Marcos André

Per Gerard Gálvez · 05 Juliol, 2021

El València continua buscant jugadors, a baix cost, que puguen pujar el nivell de competitivitat de la plantilla de cara a l’any que ve. José Bordalás ha fixat en la posició de davanter una de les necessitats més importants de cara a aquesta nova temporada que arranca la setmana que ve. Entre ells, Marcos André, davanter de Valladolid, és una opció que agrada al club.

El València fixa un preu

Segons Superdeporte, el València confia a poder traure a Marcos André per una quantitat pròxima als 4 o 5 milions d’euros. El seu valor de mercat, segons Transfermarkt, és de 3,5 milions, mentre que la seua clàusula és de 25 milions, una xifra molt allunyada de la realitat. El davanter brasiler ja ha mostrat el seu desig de marxar de Valladolid aquesta mateixa temporada, ja que no vol tornar a jugar en la segona divisió i així li ho ha fet saber al club.

Més candidats per al davanter

La temporada de Marcos André, que s’ha vist perjudicada per una lesió que ho va tindre apartat bastant temps dels terrenys de joc, no ha passat desapercebuda per als altres clubs de la categoria. Set clubs espanyols i un altre rus han preguntat al Valladolid per a conéixer les condicions del davanter. El que sembla clar és que no seguirà a Valladolid i el València està atent a l’oportunitat.

Altres opcions

El València maneja més opcions de cara al lloc d’ariet. Jugadors com Rafa Mir o Martin Braithwaite també han sonat per a incorporar-se a les ordres de Bordalás. El València continua rastrejant el mercat a la trobada d’un jugador que s’ajuste a les condicions econòmiques i esportives del club.