Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València fa oficial la data de la Junta General d’Accionistes

Per Pablo Marquez · 11 Novembre, 2022

El club acaba de confirmar la data per a la celebración de la Junta d’Accionistes. El València ha informat que serà el 12 de desembre. En esta junta, els accionistes que posseeixen o hagen pogut agrupar un total de 5700 accions tindran el dret d’escoltar les valoracions del Consell d’Administració i poder realitzar les diferents qüestions. Es tracta de l’any en què més accions es necessitaran en la història del club ja que fa dos anys va passar de 9 a 3598 accions i ara només es permetrà la presència amb la xifra anteriorment esmentada.

El club, per norma, ha anunciat la junta d’accionistes un mes abans de la seua celebració al llarg dels últims anys. El límit màxim era demà, però el València ha considerat que era millor opció publicar-lo hui per a poder avisar amb més antelació als accionistes.

Els comptes anuals

A més, un altre dels punts que genera major atenció és la publicació dels comptes anuals. La llei és molt clara sobre este tema i és que com a mínim l’anunci de la junta d’accionistes s’ha de realitzar amb un mes d’antelació a través de la pàgina web de la societat (únicament serien quinze dies en cas de Societat Limitada). La llei també explica que una vegada es produeix l’anunci de la junta d’accionistes també s’ha de facilitar “els documents que hagen de ser objecte de presentació a la junta general i, en particular, els informes d’administradors, auditors de comptes i experts independents”, entre els quals es troben els comptes anuals.