La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València espera una venda important del Bruja per a rebre una oferta per Maxi
,

El València espera una venda important del Bruja per a rebre una oferta per Maxi

COMPARTIR

El mercat de fitxatges és un efecte dominó constant. Els clubs primer busquen vendre per a aconseguir diners i després sondegen el mercat per a incorporar jugadors. En esta situació està el València CF. El club de la Capital del Túria necessita vendre futbolistes per a poder incorporar els reforços que demana Gennaro Gattuso. 

Ara mateix, un moviment del mercat podria provocar la marxa de Maxi Gómez al València. El Brujas està tractant de vendre a una de les joies de la seua plantilla, De Keteleare. Des d’Itàlia afirmen que el jove futbolista belga està en l’òrbita del Milà i del Leeds Unites. De fet, el Brujas està esperant una oferta superior als trenta milions d’euros per a poder vendre al jugador. 

La possible oferta del Brujas per Maxi 

Una vegada es tanque la seua eixida, el Brujas tornarà a la càrrega en la recerca d’un substitut. Segons va avançar Hèctor Gómez, un intermediari va contactar amb el València informant que el Brujas presentaria una oferta de dotze milions d’euros per Maxi Gómez. No obstant això, esta situació no arribarà sense la venda de De Keteleare. 

De fet, segons ha informat el periodista Jose M. Segarra, des del València pensen que el Brujas vindrà a per Maxi Gómez una vegada tinguen eixa quantitat. El davanter uruguaià és un dels jugadors que més espai ocupa del Fair Play Financer. Per esta raó, una bona oferta per Maxi seria ideal per al club. 

Maxi vol eixir del València 

Per últim, Maxi Gómez està desitjant jugar en el Brujas. El davanter uruguaià no ha trobat el seu lloc en el València. No ha tingut les xifres golejadores que esperava i podria buscar un canvi d’aires. A més d’açò, el Brujas juga Champions i Maxi considera que podria ser un bon lloc per a tornar al seu nivell.

També s’ha de tindre en compte que este any hi ha mundial en el mes de novembre. Ara mateix, a Uruguai hi ha grans davanters com Luís Suárez, Darwin Núñez i Edinson Cavani. Per este motiu, Maxi vol jugar, ja que no vol perdre’s la millor competició de seleccions.