La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es va reunir amb el Tottenham per Bryan Gil
,

El València es va reunir amb el Tottenham per Bryan Gil

COMPARTIR

El València va vendre a Gonçalo Guedes al Wolverhampton per a quantitat inferior als quaranta milions d’euros. El portugués va deixar el club després de cinc anys i ara estan sondejant el mercat per a trobar un substitut de garanties. 

Ara mateix, el València ja treballa en un substitut per a omplir la marxa de Guedes. De fet, el València intentarà incorporar a Bryan Gil per a substituir a Gonçalo Guedes. El futbolista espanyol ja va estar la passada temporada i estaria encantat de tornar a la Capital del Túria. 

El València es va reunir en febrer

Segons acaba d’informar Carrusel Deportivo, el passat onze de febrer, el València i el Tottenham ja es van reunir per Bryan Gil. El club de la Capital del Túria li va oferir tres opcions a l’entitat anglesa. En primer lloc, el València va proposar una altra cessió sense opció de compra, l’opció més lògica veient la situació econòmica. 

No obstant això, el València també va oferir dos opcions més. Una cessió amb opció de compra i la possibilitat de pagar un traspàs a un preu reduït. Ara mateix, el València ha tornat a la porta del Tottenham per a demanar al jugador. 

Bryan Gil vol tornar al València

Pel que respecta a Bryan Gil, el futbolista vol tornar al València. El jugador estava molt content en la ciutat on ha encaixat bé i s’ha adaptat. Per este motiu, la voluntat de Bryan Gil serà clau per a pressionar al Tottenham en pròximes negociacions. Haurem d’estar pendents al final del mercat d’estiu per a comprovar on jugarà en el mes de setembre, una vegada acabe la finestra de traspassos.

El Tottenham a l’espera

Pel que respecta al Tottenham, l’opció ideal per al club anglés seria un traspàs per Bryan Gil. No obstant això, des del Tottenham són conscients que ara mateix no poden aconseguir la quantitat que van pagar per ell, ja que no ha tingut continuïtat per a mostrar el seu futbol. Per això, el Tottenham no descarta una cessió per a poder tindre el millor rendiment possible del futbolista.