Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València es planteja intentar la cessió de William José

Per Miguel Castells · 06 Juliol, 2021

El València tracta d’aprofitar les oportunitats de mercat i William José pot ser una este estiu. El davanter de la Real Societat està enfrontat amb el club basc, ja que el van prometre eixir quan arribara una oferta d’un club Champions. El Tottenham tocà a la porta, però la Real es negà a vendre’l i acabà als Wolves de Nuno.

Els Wolves no el volen

L’equip anglés no ha exercit l’opció de compra de 25 milions que tenia damunt la taula per a fer-se amb William José, i per tant ara mateix el jugador es troba a un club que no vol estar, pendent de possibles ofertes. Segons El Diario Vasco, qui també està pendent de la seua situació és el València, que tracta d’aconseguir la seua cessió.

El Porto

El problema, com sempre, és que la majoria d’equips que poden sumar-se a l’interés per William José presenten projectes més ambiciosos que el València. En este cas, qui s’ha sumat a les negociacions és el Porto. Va acabar segon a la Liga NOS, i per tant tindrà l’oportunitat de jugar la Champions League, que és l’objectiu de William José.

Gaudir d’Europa

El davanter de la Real Societat tractarà d’esgotar les opcions fins que aplegue una oferta d’un equip que satisfaça les seues expectatives, i ara mateix no fa la impressió que el València siga un. Per història és molt més gran que la majoria d’equips d’Espanya, però els jugadors que volen gaudir d’Europa aniran a altres equips.