Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València és l’onzè equip que reuneix més espectadors de la primera divisió

Per Alejandro Fernandez · 12 Septembre, 2023

El futbol espanyol es troba preocupat per les audiències televisives dels partits de les principals competicions nacionals. Davant tanta quantitat de contingut digital en l’actualitat, La Liga cada vegada vol fer un pas més enllà per a augmentar el nombre d’espectadors i competir contra el desinterés d’aquest esport i altres continguts esportius.

Per això, La Liga ha implementat nous recursos per als espectadors i elevar les audiències. El mitjà WOSTI FutbolenlaTV ha tret les mitjanes d’audiència de cada equip en les quatre primeres jornades de lliga i el València no es troba entre els 10 equips que reuneix més espectadors cada cap de setmana des de casa.

El València compta amb un major nombre d’abonats aquesta temporada a Mestalla, però se situa en la segona meitat en la classificació d’equips que més espectadors atrauen en els canals de pagament (M+LALIGA i DAZN). Amb tan sols quatre jornades de campionat disputades, la classificació dels equips està alterada pels primers enfrontaments i els equips que no compten amb un major nombre d’espectadors es troben en les posicions de dalt.

El València atrau a un total de 249.250 espectadors en els canals de pagament de mitjana, segons ha publicat el mitjà WOSTI FutbolenlaTV. El conjunt che es troba en la 11a posició per darrere d’equips com Osasuna, Getafe, Celta i Almeria. Aquests quatre equips no solen comptar amb un major nombre d’espectadors que el València, però les seues dades estan alterades perquè ja han jugat contra el Barcelona i el Reial Madrid.

En el més alt de la classificació se situen FC Barcelona (799.000) i Reial Madrid (651.250), però cap aconsegueix els 800.000 espectadors. En el més baix d’aquesta classificació es troben el Granada (151.000), Alabés (122.500) i el Mallorca (122.250). Equips com Sevilla i Reial Societat es troben per darrere del València en la classificació.

Aquesta temporada La Liga ha incorporat nous continguts i eines per als espectadors per a augmentar el nombre d’espectadors des de casa en els canals de pagament. Entrevistes abans del partit a l’entrenador i algun membre de la direcció dels clubs, triar el millor jugador del partit i veure els últims moments dels futbolistes abans de saltar a la gespa és una de les novetats d’aquesta temporada.

Hola