ACTUALITAT  

El València, el més perjudicat en els repartiment econòmic de la Supercopa

Per Blanquinegres · 07 Gener, 2020

De res, aparentment, serveix aconseguir ser campió de copa en els repartiments televisius de la supercopa d’Espanya que se celebrarà aquesta setmana a la ciutat de Gidda a l’Aràbia Saudita. El València club de futbol serà l’equip que menys rebrà en aquesta competició amb una xifra de 2,7 milions d’euros.

Aquesta quantitat es divideix sobre dos motius. La primera, de 800.000 euros, a raó de participar en aquest torneig i la segona, que varia a cada equip, de 1,9 milions d’euros pel palmarés històric aconseguit per l’equip de la capital del Túria, segons fonts oficials a la Real Federació Espanyola de Futbol.

Per part seua, les altres tres entitats que disputen també aquest nou format, Futbol club Barcelona, Reial Madrid i Atletico de Madrid, rebran 6,8 milions d’euros en total, blaugranes i merenges i 4 milions els matalafers.

Davant aquesta situació, els de Mestalla han mostrat la seua disconformitat, ja que existeix un greuge comparatiu, ja que juguen equips que no mereixen formar part d’aquesta supercopa, rebran més del triple que els blanc-i-negres.

El València CF firma el contracte amb un “No conforme”

El conjunt de Mestalla ha firmat el contracte per a participar en la competició, però afegint condicions. En el contracte, el conjunt valencianista ha fet arribar una còpia a la Federació on indica que pot adoptar qualsevol mesura per a defendre els seus drets econòmics en qualsevol tribunal arbitrari