Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València de Javi Gracia: el tercer pitjor equip de la història del club

Per Pablo Marquez · 22 Abril, 2021

L’afició està molt descontenta amb el rendiment de Javi Gracia com a entrenador del València. El tècnic navarrés ha sigut incapaç de gestionar la plantilla i traure el rendiment de jugadors amb molta qualitat. Per esta raó, la situació del València a la taula de classificació és preocupant.

Les xifres del tercer pitjor València de la història

De fet, segon ha informat la pàgina web Ciberche, després de trenta-dos jornades de lliga, el València de Javi Gracia és el tercer pitjor equip de la història del club. El tècnic navarrés només ha aconseguit sumar trenta-cinc punts en trenta-dos jornades. Les xifres de Javi Gracia com a entrenador del València són: huit victòries, onze empats i tretze derrotes.

En estos moments del campionat, el València que va descendir a segona divisió tenia cinc punts menys i l’equip que quasi va baixar en la temporada 1982/1983 sumava trenta-u. El valencianisme no entén com el València de Meriton ha estat tres temporades coquetejant amb les posicions de descens.

Meriton Holdings no ha acomiadat a l’entrenador

No obstant això, des de l’afició del València consideren que Javi Gracia no ha fet bé el seu treball i que hauria de ser destituït com a entrenador del club. De fet, és important recordar que en les dos temporades, en les quals el València de Meriton tenia perill de descendir a la Lliga SmartBank, el club va canviar dos vegades diferents d’entrenadors, ja que ningú aconseguia tindre un bon rendiment de la plantilla. Per este motiu, no s’entén com Javi Gracia continua en el càrrec per motius esportius.

Javi Gracia volia eixir del club en Octubre

A més, cal recordar que l’entrenador navarrés va ficar el seu càrrec a disposició del club en el mes d’octubre, quan va tancar el mercat de traspassos amb zero incorporacions per part del club valencià. No obstant això, és important recordar que Meriton tenia la intenció d’acomiadar a Javi Gracia pels seus resultats.

No obstant això, la propietat havia de pagar una indemnització de tres milions d’euros a l’entrenador navarrés, la qual cosa no es podia permetre per la delicada situació econòmica del club. Tot fa indicar que Javi Gracia continuarà al davant de l’equip fins a final de temporada. No obstant això, és important recordar que les seues xifres com a entrenador fan referència al tercer pitjor València de la història.