La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb José Campaña
,

El València contacta amb José Campaña

COMPARTIR

El València està treballant en el mercat de fitxatges buscant oportunitats de mercat per a poder reforçar la plantilla. El club té un greu problema amb el Fair Play Financer i no pot inscriure a cap futbolista si no és capaç de vendre jugadors abans. 

No obstant això, Gattuso és conscient que necessita fitxatges si vol tindre un projecte competitiu amb el qual arribar a Europa. Per esta raó, el tècnic italià ja ha manifestat al club que s’ha de prioritzar les incorporacions d’un migcampista i un extrem. 

Campaña podria arribar gratis

Per este motiu, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, Gattuso vol un sis i un huit. A més d’açò, eixos jugadors han de tindre experiència i molts anys jugats en l’elit. Per això, segons Hèctor Gómez, el club de la Capital del Túria ha contactat en els últims dies amb José Campaña.

El futbolista espanyol té una clàusula en la qual si un club arriba al seu salari abans del 31 de juliol, el Llevant l’hauria de deixar gratis. El problema que té el València és que hauria de pagar quatre milions d’euros bruts al futbolista del Llevant. D’altra banda, el Llevant podria retindre a Campaña en la Lliga SmartBank sempre i quan puga igualar l’oferta d’un club de la Lliga Santander. 

Per la seua part, Gennaro Gattuso vol un migcampista. Les principals opcions del tècnic italià són Tiemoué Bakayoko i Lucas Torreira. El València sap que estes operacions són complicades, perquè els jugadors tenen un salari molt elevat i els seus clubs no els deixaran eixir fàcil.