Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

El València CF continua negociant per Tello i Montoya

Per Cristian Año · 28 Juliol, 2016

El València segueix buscant jugadors per acabar de completar la plantilla de la temporada 16/17 que està a punt de començar. En l’agenda de Suso Pitarch apareixen jugadors que pertanyen actualment al FC Barcelona però que no tenen lloc en l’esquema de Luis Enrique i podrien vindre bé a l’equip de Pako Ayestaran.

Tello té la possibilitat de continuar cedit a la Fiorentina però encara no hi ha res clar i el VCF es podria clavar en la negociació per intentar fer-se amb ell i suplir el buit de l’extrem esquerre que ha deixat Piatti. Per altra banda, Montoya també interessa per cobrir el lateral dret juntament amb Joao Cancelo, després de l’eixida de Barragan. Suso busca l’arribada d’ambdós, mentre Robert Fernandez, secretari tècnic del FC Barcelona, declarava que:

Vull deixar clar que André Gomes és un tema independent. L’operació d’André no té res a veure amb un possible traspàs d’altres jugadors al Valencia CF. Estem en un moment de negociacions per dos jugadors que tenen contracte amb el FC Barcelona i per això volem tractar el tema amb el màxim respecte possible, tenen ofertes amb molts equips. Als dos els han vingut bé les cessions que han viscut aquest any per sentir-se més importants. Montoya s’ha adonat del bo jugador que és després de passar per Inter i Betis. I el mateix Tello amb Porto i Fiorentina

Queda a la vista l’interés de diversos clubs per aconseguir als jugadors blaugrana, i el València podria ser un d’ells. L’arribada d’André Gomes al FCB no tindrà repercussió en l’arribada d’algun d’aquests dos al VCF, però queda la possibilitat d’oferir una bona oferta que els faça vestir la camiseta blanquinegra aquesta temporada. Per això mateix, el Director Esportiu del VCF es troba a Barcelona negociant i buscant un bon acord per ells.