La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València cedeix en la seua aposta per Pepín i Gattuso demana un ‘8’
,

El València cedeix en la seua aposta per Pepín i Gattuso demana un ‘8’

COMPARTIR

Per a Gattuso reforçar el centre del camp és una prioritat. Amb la més que probable incorporació de Nico, el club che suma consistència a la medul·lar, però encara no és suficient, ja que li ha demanat al club firmar a un ‘8’. D’esta manera, segons TuttoMonza l’aposta de Pepín s’ha aparcat i ara mateix el migcampista està prop de firmar per la Sampdoria.

Soler i Yunus

Amb el nom d’Arthur com a una possibilitat, el tècnic italià ha demanat un altre migcampista, però este per a la creació. Si no és Arthur, ha de ser un altre, però el València no es pot quedar únicament amb Soler i Yunus a esta demarcació i Koba com al possible recanvi. Gattuso té clar que Pepín no és este perfil i per això no encaixa als plans del València.

La venda de Maxi

D’altra banda, des de la secretaria tècnica blanquinegra estan esperant que es puga tancar la venda de Maxi Gómez. L’eixida de l’uruguaià alliberaria gran part del Fair Play Financer i permetria anar definitivament a per Arthur, però de moment el seu sou és prohibitiu per a un València que està en problemes financers evidents.